CEL.RO

Probleme pe care le-ati avut pe parcursul cumparaturilor efectuate la acest magazin online, la preluarea produsului, la achitarea lui, la eventuala predare a produsului la garantie in termenul de garantie. Eventual explicati daca produsele au fost sau nu probate inainte de livrarea lor. Va rog sa explicati cat mai amanuntit eventualele probleme sau pareri pro pe care le aduceti magazinului online: aici intra timpul de livrare al produsului si eventualele costuri.

In sectiunea de comentarii va puteti exprima in voie. Ele vor intra in moderare si vor fi modificate in cazul in care folositi cuvinte obscene.

169 comentarii

 1. am primit un telefon defect dupa 3 saptamani de la retur nici un raspuns nu au un numar de telefon la service un numar de reclamatii nimic miau luat bani pe telefon telefonul inapoi si nu te baga nimeni in seama

 2. Încă o țeapă cel.ro: am comandat un aparat de aer conditionat Yamato care in anuntul de comercializare scria kit de instalare inclus. Am planificat montajul si surpriza: kit-ul continea doar traseul frigorific, fara cablurile de alimentare. Instalatorul nu a vrut sa dezmembreze un kit al lui astfel ca am achizitionat un alt kit complet de la el(Încă 160, pret final 500 montajul). Duduia de la cel.ro mi-a transmis că este vorba doar de traseu frigorific si ca asa se procedeaza.

 3. Am cumparat un TV Horizon 80cm resigilat in 21.08.2018 care s-a dovedit a nu functiona. Resigilat insemna la telefon ca numai ambalajul era usor deteriorat- tv-sel nu avea nimic.
  L-am pornit dar numai din buton ON/OFF si mai departe nimic, sigla Horizon si atat.
  Telecomanda nu il activa. Am schimbat bateriile telecomenzii si intr-un tarziu a raspuns la oprerare.
  Buuuuun. L-am lasat 6 ore sa functioneze pe mai toate canalele RCS RDS cu smart card dupa care l-am oprit.
  Dimineata am incercat sa-l pornesc cu telecomanda si nimic….
  Nu pornea sub nici o forma.
  In cutia lui am gasit factura si expeditie AWB Fan courier acelasi produs in Suceava.
  Vazand datele din AWB am sunat la Suceava si mi s-a confirmat ca televizorul nu raspundea la telecomanda si l-a returnat.
  Acum cei de la CEL.ro au zis ca eu sunt fraier.
  Are numai ambalaj usor zgariat in rest e nou.
  Dar au uitat fraierii sa scaota din cutie actele vechi. Asa i-am dat de gol.
  Mari tepari !!! Aveti mare grija.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.