CEL.RO

Probleme pe care le-ati avut pe parcursul cumparaturilor efectuate la acest magazin online, la preluarea produsului, la achitarea lui, la eventuala predare a produsului la garantie in termenul de garantie. Eventual explicati daca produsele au fost sau nu probate inainte de livrarea lor. Va rog sa explicati cat mai amanuntit eventualele probleme sau pareri pro pe care le aduceti magazinului online: aici intra timpul de livrare al produsului si eventualele costuri.

In sectiunea de comentarii va puteti exprima in voie. Ele vor intra in moderare si vor fi modificate in cazul in care folositi cuvinte obscene.

132 comentarii

  1. Buna ziua, colaborarea cu cel.ro se incheie dupa ultimele doua comenzi pe care le-am facut. Am reusit sa cumpar de la cel.ro un ssd defect, un caddy incompatibil cu laptop-ul meu si un caddy bun, dar nu am ce face cu el pentruca ssd-ul este defect. Partea frumoasa este ca nu pot return aceste produse pentru ca ”nu sunt consumator”, avand in vedere faptu ca am cumparat pe persoana juridica. Felicitari cel.ro!! Ati pierdut un pion, dar noi astia mici si multi v-am facut mari si tot noi avem optiunea de a alege un alt furnizor caare sa ne respecte.

  2. As vrea sa adug câteva vorbe de dragoste pt „shemcherii” care iau produse prin curier, le folosesc o săptămână (sa se încadreze in garanție de livrare de 14 zile) după care cer returnarea banilor fara motiv întemeiat si se lauda la „preteni ce tari e ei ca e dreptu lor…” Astfel de abuzuri au si ele parte alor de vina.. stiu câțiva astfel de flăcăi i-ar reclama si pe ei undeva… unde?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *