EMAG.RO

Pagina in care puteti relata orice probleme ati intampinat la predarea produsului in service. Timpul de rezolvare al problemelor in service email este standard de 10 zile. La emag.ro in service nu este permisa returnarea contravalorii produsului nici in cazul in care produsul este livrat DEFECT de catre emag.ro. Cel putin asta am inteles eu de la Radu Apostolescu, din mailul pe care l-am primit. Daca totusi contravaloarea produsului v-a fost returnata inseamna ca ati beneficiat de Extragarantia de Retur extinsa.

Sectiunea de comentarii a fost inchisa, urmand ca toate problemele legate de emag.ro sa fie inscrise in acest formular. Articolul va aparea in maximum 24h pe site.

Numele si prenumele sau aliasul (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Numele problemei avute cu emag.ro (obligatoriu)

Descrierea problemei (obligatoriu)

Fisiere care probeaza problema

40 comentarii

  1. super ok, preturi ceva mai mari, dar daca ai probleme cu ce ai cumparat esti despagubit conform garantiei

  2. Salut! Am comandat de la emag o mașină de spălat rufe, resigelata care in descriere pe sait spune-au că e cu o deformare pe lateral stânga. A venit și la verificare am constatat că era lovita in fata si vopseaua sărit. Am refuzat acea masina.i Am sunat la emag imediat si am spus că vreu să îmi trimită produsul pe care l-am comandat si au spus că vor trimite. Asta era in data de 22.06.2018. Pe 24.06 am sunat sa vad care e starea comenzii. Mi sa spus că așteaptă nu știu ce factura de la nu știu ce depozit si ca in 24 maxim 48 ore ma vor contacta. Pe data de 28.06 am sunat din nou si am primit același răspuns că așteaptă să primească o factură si că face o noua cerere către depozit pentru factura. Va rog dacă se poate face ceva legal să primesc ce am comandat și plătit. Multumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.