Altă țeapă marca QuickMobile.ro

de Șef e-măgari.ro pe 12 septembrie 2016

Quick TepariMobile, nu sunt autorizati pe nici un produs pe care le comercializeaza. Opereaza ilegal, vand produse distribuite pe canale negre si pentru ca nu sunt autorizati pe aceste produse, iti toarna apa in ele, le lovesc si le zgarie ca sa le scoata in afara garantiei. Santajeaza jurnalistii, bloggeri si review-erii pentru publicitate gratuita, au casa avocatura si ANPC nu au curaj sa se bage.

Au Garda Financiara la mana si nimeni nu le face nimic.
Acestea nu sunt afirmatii aruncate de mine, sunt patit si doresc sa avertizez oamenii sa cumpere de oriunde vor produse IT, dar nu de la ei. Sau daca isi asuma riscurile, atunci faca ce or dori.

Nu le fac antireclama la TepeMobile, doar doresc sa deschid ochii oamenilor si sa ii fac responsabili.
Cumpara produse de la teparii acestia si isi asuma consecintele.
Daca ma credeti, va multumesc. Invatati din greselile altora. Daca nu ma credeti, as fi curios daca ati putea sa va aduceti aminte de vorbele acestea si eu sa spun „v-am spus eu.”.
Trist.

Intr-adevar, invatati din greselile celor patiti si aveti mai multa grija cand cumparati produse online. Cea mai mare grija. Acceptati plata ramburs precum si verificarea coletului la primire. Sunt foarte multe cazuri in care nu mai vor sa faca retur la produse.

{ 2 comentarii… read them below or add one }

1 Tomoiaga Gheorghe 19 noiembrie 2016 la 15:27

Am luat si eu tapa cu ei .Am cumparat un Iphone 6s plus pe care cand l-am scos din cutie am observat ca este zgariat ecranul, am vorbit cu ei si au spus ca eu l-am zgariat. l-am trimis retur si am primit un mail in care scrie ca daca vreu banii inapoi imi retin din ei 900 lei,telefonul a costat 2900 lei.Am comandat zeci de telefoane de la Emag si Orange si nu am avut nici o problema.Cei mai mari nesimtiti si ordinari astia de la QuickMobile.Ce ma sfatuiti sa fac?

Răspunde

2 Șef e-măgari.ro 20 noiembrie 2016 la 12:40

Ne pare rau sa auzim asta si speram sa rezolvati cat mai rapid posibil.

Răspunde

Lasa un comentariu

Articolul precendent:

Articolul urmator: