QuickMobile.ro – tepe cu telefoane mobile

Sunt la a doua tzeapa luata de la Quick Mobile, un site care vinde telefoane mobile in special. Am cumparat de la ei pentru ca au preturi bune si sunt din Maramures unde credeam ca oamenii sunt de calitate mai buna. Am intampinat insa doua situatii in care un telefon mobil defectat in perioada de garantie a fost practic REJECTAT de catre cei de la service-ul celor de la Quick Mobile. Mai precis: un telefon HTC Snap la care nu mai functionau comutatoarele de preluare si respingere a apelurilor a fost trimis inapoi cu rezolutie ca si-a pierdut garantia intrucat are urme de lovire. O situatie similara am patit si cu un telefon Samsung care se inchide complet pt. ca are probleme softul (probabil). Au refuzat reparatia pentru ca are zgarieturi pe capac. Sa inteleg ca daca folosesti un telefon iti pierzi garantia ??

Bun si la ce va asteptati oameni buni de la magazinele astea gen quickmobile.ro sau telefonultau.eu – aduc chinezarii, manevreaza chinezarii si dau tepe oamenilor simpli. Nu e complicat si banu merge. Daca il folosesti pierzi garantia. Noi ti l-am vandut sa il tii bibelou. Esti SandoKan?

sandokan

Despre Șef e-măgari.ro

Acest site funcționează din fonduri proprii și nu este afiliat niciunui comerciant din România sau străinătate. Tot ceea ce dorim este să scoatem la iveală hibele pe care comercianții din România sau din afară le au și pe care nu putem decât să sperăm că le vor rezolva. http://www.e-magari.ro dorește să facă public toate nemulțumirile aduse clienților și vă rugăm să ni le aduceți la cunoștință prin intermediul formularului de contact.

Te-ar putea interesa

Probleme LG G4 – service evomag.ro

Am cumpărat un telefon LG G4 în luna decembrie anul trecut, pe lângă faptul că …

19 comentarii

  1. Si eu am o problema cu cei de la quickmobile. Mi am comandat un asus zenfone 3 max , cand am dat comanda nu era in stoc l am primit dupa 2 saptamana de la comanda. A mers aproape 24 de ore si dupa sa inchis si asa a ramas. M am dus la ei intr un magazin si respectivul mi l baga la incarca ,deci era total pe langa. Am facut returul mi l au luat inapou au zis ca totul e ok si de aproape 2 sapt astept sa mi primesc banii inapoi si nimic. Nici nu stiu ce sa fac nu am primit niciun ban de la ei si le dau mail.uri ca la nr de tel nici nu merge sa sun si imi spun ca cica imi vor fi virati in cont asa ma tin de aproape 2 sapt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *