PCGARAGE.RO

Probleme pe care le-ati avut pe parcursul cumparaturilor efectuate la acest magazin online, la preluarea produsului, la achitarea lui, la eventuala predare a produsului la garantie in termenul de garantie. Eventual explicati daca produsele au fost sau nu probate inainte de livrarea lor. Va rog sa explicati cat mai amanuntit eventualele probleme sau pareri pro pe care le aduceti magazinului online: aici intra timpul de livrare al produsului si eventualele costuri.

In sectiunea de comentarii va puteti exprima in voie. Ele vor intra in moderare si vor fi modificate in cazul in care folositi cuvinte obscene.

60 comentarii

  1. Aceeasi problema cu returul am avut si eu. Nici dupa o saptamana nu imi intrasera banii si le-am dat mail la care am primit un raspuns foarte ambiguu..din ce am inteles ei ii pastrau in contul meu pt o comanda viitoare desi eu nu cerusem asa ceva si nici macar intrebata nu am fost..si era totusi vorba despre o suma >1000 lei
    Pe langa asta nu au nici macar nu numar de relatii client.

  2. Eu am comandat ani de zile de la ei si mereu au fost magari asa ca o sa renunt la ei. Este imposibil sa iei legatura cu ei la telefon, sistemul de suport clienti se face prin mesaje la care raspund dupa 24 de ore, modul in care raspund la mesaje este plin de tupeu si obraznicie, si modul in care solutioneaza mesajele este minimul absolut necesar in asa fel incat rezolvarea unei situatii te duce undeva la 3-4 zile pt ca in general trebuie sa revii cu mesaje si sa-i tragi de limba incercand sa aflii ce se intampla si sa misti lucrurile inainte.

  3. CEI MAI MARI TEPARI.AM VRUT SA RETURNEZ O PLACA GARFICA SI AU MOTIVAT CA NU MI S-A INREGISTRAT CEREREA DE RETUR!!!
    NISTE MAGARI!!

  4. Nu cumparati de la ei.
    LIPSEAU COMPONENTE DIN COLET, SI NU AM CUM SA-I CONTACTEZ. La contactul on line mi s-a raspuns ca nu au timp de mine !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.