web analytics

Black Friday la Sigmanet.ro – Procesorul I7

SIGMANET.RO = Un site total neserios !!! N-am sa scriu prea multe detalii pentru ca nu mai am rabdare, oricum mi-au stricat toata ziua cu atitudinea lor de bisnitari de doi lei …

Am “prins” (vorba vine) promotia de Black Friday la procesoarele Intel i7 3770k, acestea au fost puse la vanzare la 1300 RON. Imediat am facut comanda. Dupa comanda mea, procesorul a mai fost afisat ca fiind pe stoc, destul de mult timp. Dupa o vreme, acesta aparea ca fiind pe “Stoc limitat”. Abia dupa inca o perioada, acesta aparea ca fiind pe “Stoc zero”.

Ma suna cei de la SIGMANET si-mi spun ca, nu-mi pot da procesorul cu 1300 RON pentru ca “a expirat” promotia !!! Pai, cum sa expire promotia, daca eu am prins inca de la bun inceput ? Am fost printre primii care am comandat la pretul de 1300 RON, iar dupa mine au mai fost comenzi !!!
Am intrebat daca procesorul mai este pe stoc. Mi-au spus ca da, procesorul este pe stoc, dar nu la pretul de 1300 RON ci la 1500 RON … Ce marlani !!!

NU CUMPARATI DE LA SIGMANET.RO !!! Sunt niste neseriosi.

Voi de unde ati cumparat de black friday si ce ati cumparat?

Despre Șef e-măgari.ro

Acest site funcționează din fonduri proprii și nu este afiliat niciunui comerciant din România sau străinătate. Tot ceea ce dorim este să scoatem la iveală hibele pe care comercianții din România sau din afară le au și pe care nu putem decât să sperăm că le vor rezolva. http://www.e-magari.ro dorește să facă public toate nemulțumirile aduse clienților și vă rugăm să ni le aduceți la cunoștință prin intermediul formularului de contact.

Te-ar putea interesa

Lovitura data de emag.ro in prag de Black Friday

Am primit recent de la un cititor o anume reclamatie. Ca tot omul, George, si-a …

2 comentarii

  1. Asa am patit si eu cu un mouse! Niste nesimtiti!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.