web analytics

Cum scapa emag.ro de marfa defecta si proasta?

Foarte simplu de altfel. Dand teapa la fraierii care vor un BMW 316D Sedan in valoare de aprox. 134.000 de lei ceea ce inseamna cam 28.000 de euro. Vanzarile lor la vechituri? Ohoo … gramezi intregi. Maxime de gramezi sa ma introduc asa in clanul celor de la emag.ro.

Fraierii pun botul ca doar e Hallowen si stau geana pe site si cu siguranta nu au citit regulamentul si nu stiu ca se angajeaza ca ceea ce cumpara in aceasta seara NU SE VA SUPUNE REGULII „EXTRAGARANTIE DE RETUR” care oricum este un mare bullshit.

abc123hall

Asa ca fiti atenti mai oameni buni la ce laptopuri, electronice, electrocasnice, gadgeturi, ata, sarma, carti, scutece si dracu’ mai stie ce mai vinde emag.ro ca sa nu va luati TEAPA! Probati toate articolele cumparate la bancul lor de probe, nu plecati asa acasa, ca altfel … o cam IMBULINATI.

Si ca sa vedeti ca nu mint aveti aici atasat regulamentul, pe care mentionez ca emag.ro l-a downloadat automat la mine pe computer cand am accesat PAGINA LOR, asa se face? TEPARI NENOROCITI CE VRETI SA ATACATI COMPUTERELE OAMENILOR. Ce ati zice ca pe data de 29.11.2013 sa ne jucam si noi jamaicani cu site-ul vostru asa cum va jucati voi cu download automat de documente?

In fine aveti aici EXACT REGULAMENTUL EMAG.RO la orele 02:13, 01.11.2013. Spor la citit. In special paragraful 4.6 – DOWNLOAD REGULAMENT

Despre Șef e-măgari.ro

Acest site funcționează din fonduri proprii și nu este afiliat niciunui comerciant din România sau străinătate. Tot ceea ce dorim este să scoatem la iveală hibele pe care comercianții din România sau din afară le au și pe care nu putem decât să sperăm că le vor rezolva. http://www.e-magari.ro dorește să facă public toate nemulțumirile aduse clienților și vă rugăm să ni le aduceți la cunoștință prin intermediul formularului de contact.

Te-ar putea interesa

Lovitura data de emag.ro in prag de Black Friday

Am primit recent de la un cititor o anume reclamatie. Ca tot omul, George, si-a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.