web analytics

dcshop.ro și cel.ro unul și-același

Putem vorbi si in cazul cel.ro de o extragarantie de retur oferita in termen de 15 zile de la achizitionarea produsului. Ceea ce a facut emag.ro a revolutionat intreaga piata IT&C si toti vanzatorii online au ridicat standardele. Nu poate decat sa ne bucure acest lucru, dar asta nu inseamna ca cineva nu profita de pe urma acestor extragarantii. Inca odata, cititi cu atentie termenii si conditiile magazinului online de pe care intentionati sa cumparati. Nu va aruncati la preturi mici pentru ca nu intotdeauna mic inseamna si calitativ.

Reducerile care nu sunt reduceri s.a.m.d. Despre reducerile care nu sunt reduceri o sa discutam intr-o alta zi.

Formularul online al celor de la cel.ro pentru extragarantie il puteti gasi la ei pe site si mai puteti gasi in josul paginii urmatorul text:

cel.ro nu poate garanta si nu isi poate asuma raspunderea ca informatiile prezentate pe site sunt corecte, complete sau actualizate iar serviciile oferite prin acest site sunt accesibile, neintrerupte si fara erori.
Preturile, ofertele, situatia stocului, specificatiile si imaginile pot fi schimbate fara o notificare prealabila.

Acest text se aplica la toate magazinele online, indiferent ca se numeste emag.ro, koyos.ro, shopit.ro, fit.ro, pcgarage.ro, etc. Asadar fiti cu mare bagare de seama.

Despre Șef e-măgari.ro

Acest site funcționează din fonduri proprii și nu este afiliat niciunui comerciant din România sau străinătate. Tot ceea ce dorim este să scoatem la iveală hibele pe care comercianții din România sau din afară le au și pe care nu putem decât să sperăm că le vor rezolva. http://www.e-magari.ro dorește să facă public toate nemulțumirile aduse clienților și vă rugăm să ni le aduceți la cunoștință prin intermediul formularului de contact.

Te-ar putea interesa

Lovitura data de emag.ro in prag de Black Friday

Am primit recent de la un cititor o anume reclamatie. Ca tot omul, George, si-a …

4 comentarii

  1. Acum ai aflat de aceasta lege veche de vreo doi ani?:)
    Legea e valabila doar pentru comertul online…banuesc ca iti dai seama ca atunci cand te duci personal sa ridici produsul, nu poate fi vorba de comert online.Oricum, emag trebuia sa informeze clientii si potentialii clienti (vreo 20 milioane) despre existenta acestei legi prin toate modalitatile posibile(sms-uri, scrisori, campanii TV si radio, inclusiv din poarta-n poarta)….nu? ;)

  2. E bine totuși că emag nu sunt singurii care oferă această extragarantie de retur. Aș fi foarte încântat dacă mulți o vor mai implementa de-acum înainte.

    • Și eu. Dar totuși, am aflat că avem o lege care ne protejează pe noi cumpărătorii. Și anume, dacă cerem livrarea acasă avem posibilitatea să o returnăm în termen de x zile dacă nu ne convine.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.