e-redus.ro tepe online pe banda rulanta

IMG_08601 Pentru cei care au curiozitatea să caute pe Google înainte de a cumpăra de pe un site de reduceri, m-am gândit sa le ofer informaţii despre cum lucrează și acţionează site-ul e-Redus.ro reprezentat de firma Kochler and Kluger SRL cel puţin în situaţia nefericită în care m-am aflat eu. La sfârșitul lunii iunie am concluzionat împreuna cu un grup de prieteni că ar fi cazul să facem un weekend break la complexul Valea Iazurilor din com. Belciugatele, jud. Călărași. [tot articolul aici]

Tepe luate pe site-uri de cupoane am luat, dar m-am invatat minte si cu asta basta. Nu mai cumpar in veci. Prima si singura teapa mi-am luat-o cu covorase de masina. Am platit cu cardul online si mi-am luat la m*ie. Nici covorase si nici bani. Dar asta e, Romania o tara plina de tepari. Noroc ca te poti informa inainte de-acum.

Despre Șef e-măgari.ro

Acest site funcționează din fonduri proprii și nu este afiliat niciunui comerciant din România sau străinătate. Tot ceea ce dorim este să scoatem la iveală hibele pe care comercianții din România sau din afară le au și pe care nu putem decât să sperăm că le vor rezolva. http://www.e-magari.ro dorește să facă public toate nemulțumirile aduse clienților și vă rugăm să ni le aduceți la cunoștință prin intermediul formularului de contact.

Te-ar putea interesa

Lovitura data de emag.ro in prag de Black Friday

Am primit recent de la un cititor o anume reclamatie. Ca tot omul, George, si-a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.