web analytics

Echipa e-magari.ro ESTE ECHIDISTANTA

Acest site a fost creat tocmai pentru a expune si a incerca sa rezolvam problemele intampinate cu diferitii comercianti online pe cale amiabila. Niciunul din membrii echipei nu ofera informatii despre achizitia anumitor bunuri de la un magazin sau de la un altul in defavoarea unui cu foarte multe plangeri.

Daca aveti o problema cu un comerciant online, intrati si expuneti problema, oferim suport pe baza dovezilor, incercam sa luam legatura cu cei implicati si expunem cazul dvs public. NICIODATA NU VOM OFERI INFORMATII DE GENUL: nu cumparati de la cel.ro mergeti la evomag.ro sau emag.ro sau nu cumparati de la emag.ro mergeti la Dar spunem ca este bine sa va documentati inainte de a face o achizitie si incercam sa aratam unde sunt bubele in speranta ca magazinele online vor lua atitudine si se vor alinia la standardele europene.

Pana acum cele mai mari probleme au fost intalnite la cel.ro – CORSARII ONLINE AI ROMANIEI si au fost si singurii care nu au dorit sa discute cu noi oficial – asadar, problemele cu astia o sa le rezolvati prin ANPC sau de comun acord prin schimburi de emailuri – pentru ca la telefoane – o sa aveti de asteptat. O sa trecem in revista site-urile care apartin de Corsar Online sa fiti mai precauti:

cel.ro – PRINCIPALUL INCULPAT
mediatot.ro
domo.ro
azerty.ro
dc-shop.ro
marketonline.ro
oktal.ro

Daca mai stiti voi altele, va rog sa completati lista in comentarii. Daca cumva aveti probleme si nu stiti unde sa apelati, adresa firmei CORSAR ONLINE este aici.

Despre Șef e-măgari.ro

Acest site funcționează din fonduri proprii și nu este afiliat niciunui comerciant din România sau străinătate. Tot ceea ce dorim este să scoatem la iveală hibele pe care comercianții din România sau din afară le au și pe care nu putem decât să sperăm că le vor rezolva. http://www.e-magari.ro dorește să facă public toate nemulțumirile aduse clienților și vă rugăm să ni le aduceți la cunoștință prin intermediul formularului de contact.

Te-ar putea interesa

Lovitura data de emag.ro in prag de Black Friday

Am primit recent de la un cititor o anume reclamatie. Ca tot omul, George, si-a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.