web analytics

emag.ro si black friday

De fapt Black Friday, ziua in care se anuntau o gramada de reduceri, a fost ziua in care s-au facut reduceri la serverele celor cu magazine online. Dupa ce te fac sa stai treaz o noapte intreaga, cei de la emag.ro iti dau cu tifla si isi mai si bat joc. Am incercat si eu sa comand pentru un amic ceva electrocasnice. Si am stat numai ca nici nu au aparut bine produsele ca deja erau cu stocul epuizat … de ce oare? Cum se poate intampla asa ceva?

Simplu, produsele s-au dus catre prieteni, angajati, etc. Si de fapt reducerile nu sunt chiar reduceri. Si emag.ro – flanco precum si alte magazine online … au facut-o lata de black friday, dar macar de s-ar reduce prostia unora care cumpara fara sa se intereseze si in alte parti tot ar fi ceva. Cea mai mare problema la emag.ro este faptul ca nu puteai anula comanda sa poata cumpara altcineva produsele pe care le-ai pus din greseala in cos.

N-avem ce face … totul este … romanesc. Tipic romanesc, cu toate ca sarbatoarea este de import. :( rusine comercianti online, rusine domo.ro

Despre Șef e-măgari.ro

Acest site funcționează din fonduri proprii și nu este afiliat niciunui comerciant din România sau străinătate. Tot ceea ce dorim este să scoatem la iveală hibele pe care comercianții din România sau din afară le au și pe care nu putem decât să sperăm că le vor rezolva. http://www.e-magari.ro dorește să facă public toate nemulțumirile aduse clienților și vă rugăm să ni le aduceți la cunoștință prin intermediul formularului de contact.

Te-ar putea interesa

Lovitura data de emag.ro in prag de Black Friday

Am primit recent de la un cititor o anume reclamatie. Ca tot omul, George, si-a …

Un comentariu

  1. M-am saturat de toti idiotii care atunci cand ceva nu merge dau vina pe faptul ca „este romanesc”. Mai Costica autor de articole de doi bani, problemele Emagului au de-a face cu Emagul nu cu „romanescul”. Un lucru stiu sigur: esti prost, un prost „romanesc” asa cum sunt toti care in loc sa dea vina pe ceva punctual, oameni, management etc vin cu faza asta de doi bani, cu „romanescul”. Eu nu o s-o fac asa ca repet, sa fie clar: esti idiot si asta nu pentru ca esti „roman/esc” ci pentru ca nu esti educat si ma-ta nu te-a invatat ce-i aia bun simt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.