web analytics

emag.ro si Samsung Galaxy S2

Am cumparat de la e-mag foarte multe produse..si intotdeauna am avut o parere buna despre ei.

Dar se pare ca totul e bine doar atata timp cat le dai bani, Cand e vorba sa isi respecte obligatiile, lucrurile se schimba.

Pe scurt, am cumparat de la dansii un telefon Galaxy S2. la o luna dupa achizitionare, am intampinat probleme multiple cu el, si l-am trimis in service. A fost reparat dupa cum au spus cei de acolo.

Luna trecuta, aceleasi probleme, plus una noua – la folosirea camerei incorporate, se aude un bazait distinct. Am completat iar o fisa de service..iar a stat in service..si ieri. l-am primit inapoi, fiind reparat.

L-am deschis…si cand am intrat pe camera..ce sa vezi happy acelasi bazait. deci practic e-mag-ul mi-a tinut telefonul in service si mi l-a trimis inapoi fara sa ii faca nimic.

I-am contactat telefonic, mi s-a spus sa fac o sesizare utilizand formularul online. am facut acest lucru, si am fost sunat de o domnisoara, acre nevinovata, m-a informat ca probabil tehnicienii din service nu au observat acel defect – care fusese reclamat expres de mine, si care iti sare in ochi cand pornesti camera.

Si bineinteles ca telefonul trebuie trimis inapoi in service happy

acum sunt in drum catre ANPC sa vad ce ma sfatuiesc dumnealor tinand cont ca telefonul este inca in garantie

Despre Șef e-măgari.ro

Acest site funcționează din fonduri proprii și nu este afiliat niciunui comerciant din România sau străinătate. Tot ceea ce dorim este să scoatem la iveală hibele pe care comercianții din România sau din afară le au și pe care nu putem decât să sperăm că le vor rezolva. http://www.e-magari.ro dorește să facă public toate nemulțumirile aduse clienților și vă rugăm să ni le aduceți la cunoștință prin intermediul formularului de contact.

Te-ar putea interesa

Lovitura data de emag.ro in prag de Black Friday

Am primit recent de la un cititor o anume reclamatie. Ca tot omul, George, si-a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.