Exista magazine online fara probleme?

Aceasta intrebare am primit-o de la unul dintre cititorii nostri aici. Ce pot eu sa spun este ca momentan sunt magazine online fara probleme si aici ma refer la cei de la oktal.ro – pana acum chiar nu am avut probleme cu ei. Si sunt la cea de-a 2a comanda cu ei. Sunt destul de profesionisti tinand cont de marimea magazinului, cam cat o sufragerie de apartament decent.

Au sediul pe Popa Nan si chiar sunt ok produsele lor. Mi-am luat un router wireless si 2GB de memorie RAM pentru un laptop mai vechi pe care il folosesc ca server. Din punctul meu de vedere, toate magazinele mici, care abia ies pe piata vor sa castige incredere si sunt mai orientati catre client fara de gigantii emag.ro

Intamplare: un amic a pus ochii de BF pe un fier de calcat de la emag.ro – ceva TEFAL FV2330 sau cam asa ceva. Nu mai tin minte modelul. Am cautat in cache repede pagina emag.ro si fierul era la 259 de lei redus de BF era de doar 229 de lei pe cand la azerty.ro sau in alta parte acesta era pretul standard.

Si toti pe care ii auzi spun: Cumpar de la emag.ro ca e cel mai ieftin si cel mai bun. Oameni buni. Nu emag.ro este cel mai ieftin, nu koyos.ro, nu cel.ro! In general cei care baga bani in marketing trebuie sa ii scoata de undeva, de unde ii scot? De la TINE, FRAIERE CLIENT!

marketing-cloud

Despre Șef e-măgari.ro

Acest site funcționează din fonduri proprii și nu este afiliat niciunui comerciant din România sau străinătate. Tot ceea ce dorim este să scoatem la iveală hibele pe care comercianții din România sau din afară le au și pe care nu putem decât să sperăm că le vor rezolva. http://www.e-magari.ro dorește să facă public toate nemulțumirile aduse clienților și vă rugăm să ni le aduceți la cunoștință prin intermediul formularului de contact.

Te-ar putea interesa

Lovitura data de emag.ro in prag de Black Friday

Am primit recent de la un cititor o anume reclamatie. Ca tot omul, George, si-a …

4 comentarii

  1. care e diferenta intre oktal si cel.ro? nu auzisem de oktal pana sa citesc postarea ta si cand am intrat pe el am observat unele reduceri pe care le vazusem si pe cel. am deschise acum doua taburi cu aceleasi filtre de cautare aplicate si sunt practic aceleasi produse, aceleasi preturi..mersi

  2. Raspunsul e simplu: NU! Nu sunt magazine fara probleme. Daca vreti sa va feriti de tepe, NU CUMPARATI ONLINE. Daca vrei senzatii tari, adori nesiguranta, adrenalina, hazardul si ai bani de aruncat pe fereastra, atunci ai 2 variante: pacanelele sau comenzile online.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.