web analytics

fit.ro sau cum sa inchidem mai devreme

Fit.ro este acelasi lucru cu shopit.ro si sediul lor este poarta in poarta cu pcgarage.ro. Ieri am facut o comanda si la ei, am primit SMS-ul de confirmare, am fost la emag.ro sa rezolv restul de probleme, am sarit intr-un taxi si am ajuns pe str. Turturelelor nr. 48 la ora 19:00 exact ora de inchidere. Ajunsi acolo, am zis ca doar, doar … vor mai fi. Dar ghici ce? Un ditamai lacatul era pe poarta. Dezamagit am mers catre pcgarage.ro si am zis ca totusi am nevoie de un hub usb pe care l-am si achizitionat.

Asadar, comanda de la fit.ro a ramas in pending. Sper sa ajung iarasi la ei, dar sa vedem cand. Pentru ca totusi sa dai mereu 16 lei pe taxi sa ajungi pana acolo e ceva. Asadar altii care nu prea se tin de treaba, sau poate aveau doar ceasurile setate cu 10 minute inainte :)

Despre Șef e-măgari.ro

Acest site funcționează din fonduri proprii și nu este afiliat niciunui comerciant din România sau străinătate. Tot ceea ce dorim este să scoatem la iveală hibele pe care comercianții din România sau din afară le au și pe care nu putem decât să sperăm că le vor rezolva. http://www.e-magari.ro dorește să facă public toate nemulțumirile aduse clienților și vă rugăm să ni le aduceți la cunoștință prin intermediul formularului de contact.

Te-ar putea interesa

Lovitura data de emag.ro in prag de Black Friday

Am primit recent de la un cititor o anume reclamatie. Ca tot omul, George, si-a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.