web analytics

Garantie pe Viata la memoria RAM shopit.ro

Cauti o memorie RAM? Ai gasit-o? Perfect. Te bucuri cand vezi ca are garantie pe viata, asta iti mai ridica un pic moralul si te face mai increzator in produsul respectiv. Dar si eu pot spune la fel de bine aici ca ofer nenumarate premii pentru un concurs inexistent sa se inghesuie lumea. Te face sa crezi ca asa va fi. Dar de fapt mint. Si ce se intampla cu mincinosii? Nimic …

Drept dovada avem de la shopit.ro o memorie care zice ca are garantie pe viata. Dar acum nu s-au gandit care viata si cati ani am eu cumparatorul … Dovada mai jos:

garantie-pe-siteUna bucata memorie care comandata, in acte arata cam asa:

garantie-realaBun si unde e viata aia care o promiteati pe site? S-a dus dracu sau cum? Sau doar atat mai am si mor eu? Sa inteleg ca sunteti un fel de Nostradamus al zilelor noastre? Sau o aveti angajata pe Carmen Hara si va face ea certificatele de garantie in functie de CNP-ul din comanda?

De ce zic asta? Pai de unde au scos 127 de luni garantie? Puteau macar sa puna 10 ani jumate, 126 de luni. Dar nu, FIX 127 de luni. Asa ca domnule Dutu, va spun sincer, cred ca mai aveti de trait fix 127 de luni. Si tinand cont de data la care a fost cumparata memoria eu zic sa va faceti bucket list-ul cat mai repede pentru ca pe data de 08.08.2019 – o cam terminati cu viata asta … :)

Despre Șef e-măgari.ro

Acest site funcționează din fonduri proprii și nu este afiliat niciunui comerciant din România sau străinătate. Tot ceea ce dorim este să scoatem la iveală hibele pe care comercianții din România sau din afară le au și pe care nu putem decât să sperăm că le vor rezolva. http://www.e-magari.ro dorește să facă public toate nemulțumirile aduse clienților și vă rugăm să ni le aduceți la cunoștință prin intermediul formularului de contact.

Te-ar putea interesa

Lovitura data de emag.ro in prag de Black Friday

Am primit recent de la un cititor o anume reclamatie. Ca tot omul, George, si-a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.