web analytics

pcgarage.ro incalca drepturile cetateanului

Pcgarage are doua probleme in trecuta mea experienta cu ei (am incetat sa mai cumpar de la ei).

1.- cer insistent cnp-ul pentru facturi, in discordanta cu deciziile autoritatii nationale pentru protectia datelor personale.

2.- au o procedura de service care descurajeaza consumatorul si in care iau ei in mod unilateral toate deciziile, uneori in frapant contrast cu realitatea, ingreunand cat pot desfasurarea procesului de service. Orice contestare te costa si te inoportuneaza.

Experienta mea cu ei a fost proasta.

Recomand celor care mai cumpara de la ei urmatoarele.

1.- refuzati sa le dati date personale (gen CNP), vor renunta sa insiste. Cautati pe google
“factura cnp” sau “factura site: dataprotection.ro” (site-ul autoritatii nationale pentru protectia datelor personale) pentru a va documenta privitor la drepturile
pe care le aveti si la conduita corecta in aceasta chestiune.

2.- inainte de a returna un produs pentru service, aratati defectul pe care l-ati constat unor cunoscuti, de preferinta unora care sunt specialisti in domeniu, si faceti un proces verbal simplu pe care il semnati si il datati toti, prin care constatati existenta defectului; eventual, faceti un film cu defectul in care sa apara si martorii la existenta lui (cu acordul lor, fireste); nu aveti incredere in buna credinta si onestitatea service-ului pcgarage.

Este probabil o precautiune recomandabila si in cazul altor furnizori.

Despre Șef e-măgari.ro

Acest site funcționează din fonduri proprii și nu este afiliat niciunui comerciant din România sau străinătate. Tot ceea ce dorim este să scoatem la iveală hibele pe care comercianții din România sau din afară le au și pe care nu putem decât să sperăm că le vor rezolva. http://www.e-magari.ro dorește să facă public toate nemulțumirile aduse clienților și vă rugăm să ni le aduceți la cunoștință prin intermediul formularului de contact.

Te-ar putea interesa

Lovitura data de emag.ro in prag de Black Friday

Am primit recent de la un cititor o anume reclamatie. Ca tot omul, George, si-a …

2 comentarii

  1. PC Garage , cea mai mare TEAPA posibila (in toate sensurile)…!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.