web analytics

Si Marcel a patit-o cu emag.ro

cumparat 2 hdd de 1tb , ambele defecte ( mentionez ca unul era cadou pentrul varul meu ) : pierdut timp (varul meu locuieste in afara Bucurestiului ) , bani ( trebuia sa rezolv problema repede , varul meu era foarte suparat ,fugi cu taxiul la retur , fugi sa cumperi alt hdd in alta parte) , imagine ; mi s-au returnat banii ( intamplator sau nu ,modelul nu mai era pe stoc ) dar nu imi place rolul de cobai …. adio emag…

Despre Șef e-măgari.ro

Acest site funcționează din fonduri proprii și nu este afiliat niciunui comerciant din România sau străinătate. Tot ceea ce dorim este să scoatem la iveală hibele pe care comercianții din România sau din afară le au și pe care nu putem decât să sperăm că le vor rezolva. http://www.e-magari.ro dorește să facă public toate nemulțumirile aduse clienților și vă rugăm să ni le aduceți la cunoștință prin intermediul formularului de contact.

Te-ar putea interesa

Lovitura data de emag.ro in prag de Black Friday

Am primit recent de la un cititor o anume reclamatie. Ca tot omul, George, si-a …

Un comentariu

  1. In cei peste 10 ani de cand cumpar de la eMAG vad cum dintr-un magazin serios, profesionist, s-a transformat intr-un retailer guerila, mai ales dupa ce compania a fost vanduta, retailer care a uitat ca este mare datorita CLIENTILOR.
    eMAG a uitat ce inseamna CLIENT! Imi pare rau, dar sunt complet dezamagit de atitudinea companiei eMAG.
    Nu voi mai cumpara de la eMAG!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.