web analytics

Teapa de la koyos.ro

Tepele de BF inca apar. Si cei mai tepari dintre toti se pare ca sunt cei de la koyos.ro.
La fel am patit si eu cu laptop-ul cu 50% reducere de Black Friday, insa la mine a putin mai frustrant: am incercat sa-i contactez de vreo 3 ori sambata si inca de atatea ori luni sa-mi confirme comanda dar nu mi-a raspuns nimeni. De fiecare data ma intampina cu un mesaj inregistrat cum ca sunt persoana cu numarul N in asteptare si ca trebuie sa mai astept aproximativ X minute iar cand ajungeam cica prima persoana pe lista (dupa aproximativ 6-7 minute) ma punea sa-mi zic numele si numarul de telefon dupa mesajul sonor si o sa ma contacteze ei in cel mai scurt timp.

Nici pana in ziua de astazi nu m-a sunat nimeni. Ma intreb ce nervi as fi avut daca ii sunam pt un produs cu probleme sau ceva de genul. In fine, acest magazin nu mai exista in lista mea chiar de ar fi sa aiba promotii cu 70% reducere. Parerea mea: evitati Koyos.ro !!!!

Despre Șef e-măgari.ro

Acest site funcționează din fonduri proprii și nu este afiliat niciunui comerciant din România sau străinătate. Tot ceea ce dorim este să scoatem la iveală hibele pe care comercianții din România sau din afară le au și pe care nu putem decât să sperăm că le vor rezolva. http://www.e-magari.ro dorește să facă public toate nemulțumirile aduse clienților și vă rugăm să ni le aduceți la cunoștință prin intermediul formularului de contact.

Te-ar putea interesa

Lovitura data de emag.ro in prag de Black Friday

Am primit recent de la un cititor o anume reclamatie. Ca tot omul, George, si-a …

3 comentarii

  1. La fel am patit eu cu cei de la pc garage tot de blackfridey plus ca in colet cand l-am primit nu am gasit un produs.

  2. trimite.mi mie voucherul dacă nu îl folosește.. vreau sa comand ceva de la ei. ms

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.