web analytics

Altă țeapă marca QuickMobile.ro

Quick TepariMobile, nu sunt autorizati pe nici un produs pe care le comercializeaza. Opereaza ilegal, vand produse distribuite pe canale negre si pentru ca nu sunt autorizati pe aceste produse, iti toarna apa in ele, le lovesc si le zgarie ca sa le scoata in afara garantiei. Santajeaza jurnalistii, bloggeri si review-erii pentru publicitate gratuita, au casa avocatura si ANPC nu au curaj sa se bage.

Au Garda Financiara la mana si nimeni nu le face nimic.
Acestea nu sunt afirmatii aruncate de mine, sunt patit si doresc sa avertizez oamenii sa cumpere de oriunde vor produse IT, dar nu de la ei. Sau daca isi asuma riscurile, atunci faca ce or dori.

Nu le fac antireclama la TepeMobile, doar doresc sa deschid ochii oamenilor si sa ii fac responsabili.
Cumpara produse de la teparii acestia si isi asuma consecintele.
Daca ma credeti, va multumesc. Invatati din greselile altora. Daca nu ma credeti, as fi curios daca ati putea sa va aduceti aminte de vorbele acestea si eu sa spun „v-am spus eu.”.
Trist.

Intr-adevar, invatati din greselile celor patiti si aveti mai multa grija cand cumparati produse online. Cea mai mare grija. Acceptati plata ramburs precum si verificarea coletului la primire. Sunt foarte multe cazuri in care nu mai vor sa faca retur la produse.

Despre Șef e-măgari.ro

Acest site funcționează din fonduri proprii și nu este afiliat niciunui comerciant din România sau străinătate. Tot ceea ce dorim este să scoatem la iveală hibele pe care comercianții din România sau din afară le au și pe care nu putem decât să sperăm că le vor rezolva. http://www.e-magari.ro dorește să facă public toate nemulțumirile aduse clienților și vă rugăm să ni le aduceți la cunoștință prin intermediul formularului de contact.

Te-ar putea interesa

emag.ro si socul mecanic

Un cititor ne-a impartasit in formularul special dedicat problema pe care a intampinat-o achizitionand 2 …

2 comentarii

  1. Tomoiaga Gheorghe

    Am luat si eu tapa cu ei .Am cumparat un Iphone 6s plus pe care cand l-am scos din cutie am observat ca este zgariat ecranul, am vorbit cu ei si au spus ca eu l-am zgariat. l-am trimis retur si am primit un mail in care scrie ca daca vreu banii inapoi imi retin din ei 900 lei,telefonul a costat 2900 lei.Am comandat zeci de telefoane de la Emag si Orange si nu am avut nici o problema.Cei mai mari nesimtiti si ordinari astia de la QuickMobile.Ce ma sfatuiti sa fac?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.