Camera “obscura” de la shopit

Shopit – un gust amar.

Atentie la politica de returnare a produselor la Shop IT. Eu m-am ars. Am cumparat o camera video Aiptek- care s-a dovedit a fi extrem de proasta. Si eu super bou sa iau un no name. Aproape ca imi merit soarta. Dupa ce am probat-o am sunat instant ca sa o restitui. Am aflat (tot instant) ca sunt fericitul posesor. Faptul ca filmeaza mai prost ca un telefon vechi este irelevant se pare.

Amabilitatea celor de la customer a fost de nivelul Administratiei Financiare. Sunt client de 10 ani cred (sunt genul loial – inertios). Este prima data cand incerc sa returnez un produs – altminteri foarte prost – repet.

M-au invins! Si m-au convins. Am sa sterg contul si ma duc catre Emag. Se le fie de cap.

Despre Șef e-măgari.ro

Acest site funcționează din fonduri proprii și nu este afiliat niciunui comerciant din România sau străinătate. Tot ceea ce dorim este să scoatem la iveală hibele pe care comercianții din România sau din afară le au și pe care nu putem decât să sperăm că le vor rezolva. http://www.e-magari.ro dorește să facă public toate nemulțumirile aduse clienților și vă rugăm să ni le aduceți la cunoștință prin intermediul formularului de contact.

Te-ar putea interesa

emag.ro si socul mecanic

Un cititor ne-a impartasit in formularul special dedicat problema pe care a intampinat-o achizitionand 2 …

2 comentarii

  1. Din greseli se invata. Cum zicea si Kiyosaki – Uneori castigi, alteori inveti. :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.