web analytics

Telefon mobil cumparat de la oktal.ro

Mi-am cumparat in 5.11.2013 un telefon de la ei. Am platit 2300 lei pe el. Totul a fost in regula cu ei pana acum o luna, cand s-a stricat. Le-am trimis email, ei mi-au facut rezervare la curier, a venit curierul acasa si a ridicat telefonul. In contract scrie ca in maximum 15 zile lucratoare voi avea telefonul inapoi. Dupa doua saptamani, am sunat la ei, sa vad ce s-a intamplat cu telefonul meu. Ma tot amanau de pe o zi pe alta spunand ca sunt aglomerati ca Black Friday, etc. Dupa cateva zile in care am insistat, mi-au spus ca in maximum o zi va ajunge la ei si in 2-3 zile voi avea telefonul acasa. Dupa 4 zile, sun la ei sa vad de ce nu am telefonul. Mi-au raspuns ca nu stiu ce s-a intamplat cu telefonul meu pentru ca ei nu il mai gasesc si daca se poate sa le las cateva ore sau o zi sa caute si urma sa ma sune ei.

Dupa doua zile in care nu mai stiu nimic, sun iar si aflu ca ei habar nu au ce s-a intamplat cu telefonul meu, unde s-a pierdut. A doua zi, sun din nou si mi-au spus ca imi vor trimite alt telefon, unul nou. Dupa vreo 3 zile, m-au sunat si mi-au spus ca au trimis un telefon nou si in maximum doua zile va ajunge. Au trecut doua zile, nimic nu a ajuns, curierul nu a primit nimic de la Oktal. Deci am dat 2300 lei si nu am mai vazut nimic inapoi dupa o luna. O luna in care am fost incontinuu mintit. Sper sa rezolv ceva cu reclamatia la protectia consumatorului.

Despre Șef e-măgari.ro

Acest site funcționează din fonduri proprii și nu este afiliat niciunui comerciant din România sau străinătate. Tot ceea ce dorim este să scoatem la iveală hibele pe care comercianții din România sau din afară le au și pe care nu putem decât să sperăm că le vor rezolva. http://www.e-magari.ro dorește să facă public toate nemulțumirile aduse clienților și vă rugăm să ni le aduceți la cunoștință prin intermediul formularului de contact.

Te-ar putea interesa

emag.ro si socul mecanic

Un cititor ne-a impartasit in formularul special dedicat problema pe care a intampinat-o achizitionand 2 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.